Algemene voorwaarden

Hondenuitlaatservice

-Dierenoppas Rhenen gaat ervan uit dat uw hond preventief wordt behandeld tegen wormen, vlooien en teken en tijdig gevaccineerd is.

-De eigenaar zorgt voor een stevige en veilige halsband of tuig en riem. Dierenoppas Rhenen neemt de hond niet mee aan een slipketting, prikketting of stroomband.

-Dierenoppas Rhenen is in het bezit van de huissleutel van de eigenaar waarvoor een sleutelcontract is getekend.

-De eigenaar geeft Dierenoppas Rhenen toestemming om naar een dierenarts te gaan indien dat nodig is. De kosten van de dierenarts zijn te allen tijden voor de eigenaar.

-De eigenaar zal gedragsveranderingen of loopsheid voor de wandeling aan Dierenoppas Rhenen doorgeven.

-De eigenaar dient een WA- verzekering te hebben waarin de hond is opgenomen.

-Dierenoppas Rhenen is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor verwondingen aan de hond en verwondingen of schade aangebracht door de hond in huis, in de auto en tijdens de wandeling.

-Dierenoppas Rhenen is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor het weglopen van de hond. Er wordt van te voren afgesproken of de hond los kan lopen. Mocht de hond toch zoek raken, dan neemt Dierenoppas Rhenen meteen contact op met de eigenaar.

-De eigenaar kan de wandeling kosteloos annuleren uiterlijk de dag voor de wandeling tot 18:00 uur. Bij annuleren na 18:00 uur worden de kosten van de wandeling wel berekent.

-Dierenoppas Rhenen mag de wandeling annuleren bij overmacht zoals autopech, privéomstandigheden of ziekte. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met de eigenaar opgenomen.

-De eigenaar zorgt ervoor dat het bedrag voor de wandelkaart of een losse wandeling voor de wandeling is betaald per bankrekening of contant.

-Dierenoppas Rhenen werkt met een wandelkaart. Op deze wandelkaart staat een tegoed van vijf of tien wandeluren en de kaart kan per dertig minuten wandelen afgetekend worden. Deze wandelkaart wordt gebruikt bij een minimale wandelafname van 60 minuten per week.

-Incidenteel met uw hond wandelen is ook mogelijk zonder wandelkaart of met een incidentele wandelkaart. De incidentele wandelkaart heeft een geldigheid van 6 maanden en kan gebruikt worden bij een wandelafname van minder dan 60 minuten per week.

-Dierenoppas Rhenen vraagt binnen de gemeente Rhenen geen reiskosten vergoeding. Voor de plaatsen Wageningen, Veenendaal, Kesteren en Lienden wordt een reiskostenvergoeding van 3,50 per bezoek gerekend. Voor deze plaatsen wordt een andere wandelkaart gebruikt waar deze kosten al in verrekent zijn.

Voor wandelingen in de avond (vanaf 18:00 uur), in het weekend en op feestdagen wordt een toeslag van 10 euro per wandeling gerekend.

-Het werkgebied van de hondenuitlaatservice van Dierenoppas Rhenen is: Rhenen, Achterberg, Elst(ut), Veenendaal, Wageningen, Kesteren en Lienden.

Dierverzorging aan huis

-Dierenoppas Rhenen gaat ervan uit dat uw dier preventief wordt behandeld tegen wormen, vlooien en teken en tijdig gevaccineerd is.

-Dierenoppas Rhenen is in het bezit van de huissleutel van de eigenaar waarvoor een sleutelcontract wordt getekend.

-De eigenaar geeft Dierenoppas Rhenen toestemming om naar een dierenarts te gaan indien dat nodig is. De kosten van de dierenarts zijn te allen tijden voor de eigenaar.

-Dierenoppas Rhenen is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor ziekte of overlijden van uw dier of voor schade aangebracht door uw dier.

-De eigenaar kan het bezoek van Dierenoppas Rhenen kosteloos annuleren tot twee weken voor de oppasperiode. Bij annulering binnen twee weken tot aan de aanvang van de oppasperiode wordt de helft van de oppasdagen als tegoed bewaard voor een volgende oppasperiode. Indien de eigenaar onverwachts later vertrekt of eerder terug komt tijdens de oppasperiode, wordt het volledige bedrag gerekend.

-Dierenoppas Rhenen mag het bezoek annuleren bij overmacht zoals autopech, privéomstandigheden of ziekte. Dierenoppas Rhenen zal er alles aan doen om dit te voorkomen of voor vervanging te zorgen en zal in deze situatie meteen contact met de eigenaar opnemen.

-De eigenaar is bereikbaar voor Dierenoppas Rhenen tijdens de periode dat uw dier verzorgt wordt. Als dit niet mogelijk is, zorgt de eigenaar voor een vervanger.

-Dierenoppas Rhenen stuurt een week tot tien dagen voor de aanvang van de oppasperiode de factuur per mail. De eigenaar zorgt ervoor dat de betaling gedaan is voor de aanvang van de oppasperiode.

-Dierenoppas Rhenen deelt een oppasperiode niet met andere oppassers zoals buren, vrienden of familieleden. De overdracht van huis en dier gaat van eigenaar naar Dierenoppas Rhenen en weer van Dierenoppas Rhenen terug naar de eigenaar. Tijdens de oppasperiode daartussen zal Dierenoppas Rhenen iedere dag uw dieren zelf verzorgen.

-Dierenoppas Rhenen verzorgt uw dieren altijd dagelijks, er kunnen geen afspraken gemaakt worden om uw dieren om de dag of nog minder vaak te verzorgen.

-Dierenoppas Rhenen wil graag een bericht ontvangen wanneer de eigenaar weer thuis is en de zorg van het dier weer op zich neemt, het liefst via WhatsApp of een mailtje.

-Op nationale feestdagen en voor bezoeken in de avond (vanaf 18:00 uur) wordt een extra tarief gerekend van 10 euro per bezoek.

-Het werkgebied van de dierenoppas is: Rhenen, Achterberg, Elst(ut), Veenendaal, Wageningen, Kesteren en Lienden. Bezoeken aan woonplaatsen buiten mijn werkgebied zijn ook zeker mogelijk, neem dan even contact op voor meer informatie.