Algemene voorwaarden

Hondenuitlaatservice

Dierenoppas Rhenen komt persoonlijk langs om kennis met de eigenaar en de hond(en) te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden alle bijzonderheden besproken. Ik neem een inschrijfformulier, de voorwaarden en het sleutelcontract mee, deze kunnen meteen getekend worden. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

De eigenaar zorgt ervoor dat zijn hond preventief is behandeld tegen wormen, vlooien en teken. Dit ter bescherming van uw eigen dier en andere dieren. Ook is het prettig als uw huisdier jaarlijks geënt is.

De eigenaar zorgt voor een stevige en veilige halsband of tuig en riem. Ik neem de hond niet mee aan een slipketting, prikketting of stroomband.

Dierenoppas Rhenen is in het bezit van de huissleutel van de eigenaar waarvoor een sleutelcontract is getekend.

Dierenoppas Rhenen mag te allen tijden een hond weigeren, maar zal daar wel een goede reden voor geven.

De eigenaar geeft Dierenoppas Rhenen toestemming om naar een dierenarts te gaan indien dat nodig is. De kosten van de dierenarts zijn te allen tijden voor de eigenaar.

De eigenaar zal gedragsveranderingen of loopsheid altijd op tijd doorgeven.

De eigenaar dient WA verzekerd te zijn.

Dierenoppas Rhenen is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor verwondingen aan de hond en verwondingen of schade aangebracht door de hond.

Dierenoppas Rhenen is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor ziekte of overlijden van de hond.

De eigenaar kan de wandeling kosteloos annuleren, als dit een dag van te voren voor 18:00 uur wordt doorgegeven. Zo niet, dan worden de kosten berekent.

Dierenoppas Rhenen mag de wandeling annuleren bij overmacht zoals autopech, een weeralarm, privéomstandigheden of ziekte. Ik zal er alles aan doen om dit te voorkomen of voor vervanging te zorgen en neem in deze situatie meteen contact met de eigenaar op.

De eigenaar zorgt ervoor dat het bedrag voor de wandelkaart of een incidentele wandeling van te voren is betaald per bankrekening of contant. De wandelkaart bestaat uit tien wandeluren, is drie maanden geldig en kan worden afgestempeld per dertig minuten. De halve wandelkaart bestaat uit vijf wandeluren en is anderhalve maand geldig.

Het werkgebied van Dierenoppas Rhenen is: Rhenen, Achterberg, Veenendaal, Wageningen, Kesteren, Ochten, Lienden en Elst (ut).

Dierverzorging aan huis/Dierenoppas/Kattenoppas

Dierenoppas Rhenen komt persoonlijk langs om kennis met de eigenaar en het dier(en) te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden alle bijzonderheden besproken. Ik neem een inschrijfformulier, de voorwaarden en het sleutelcontract mee, dit kan meteen getekend worden. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Dierenoppas Rhenen is in het bezit van de huissleutel van de eigenaar waarvoor een sleutelcontract is getekend.

De eigenaar geeft Dierenoppas Rhenen toestemming om naar een dierenarts te gaan indien dat nodig is. De kosten van de dierenarts zijn te allen tijden voor de eigenaar.

Dierenoppas Rhenen is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor ziekte of overlijden van het dier.

De eigenaar kan het bezoek van Dierenoppas Rhenen kosteloos annuleren tot twee weken voor de oppasperiode. Bij annulering binnen twee weken tot aan de aanvang van de oppasperiode wordt de helft van de oppasdagen als tegoed bewaard voor een volgende oppasperiode. Indien de eigenaar onverwachts later vertrekt of eerder terug komt tijdens de oppasperiode, wordt het volledige bedrag gerekend.

Dierenoppas Rhenen mag het bezoek annuleren bij overmacht zoals privéomstandigheden of ziekte. Ik zal er alles aan doen om dit te voorkomen of voor vervanging te zorgen en ik neem in deze situatie meteen contact met u op.

De eigenaar is bereikbaar voor Dierenoppas Rhenen tijdens de periode dat het dier verzorgt wordt. Als dit niet mogelijk is, zorgt de eigenaar voor een vervanger.

Dierenoppas Rhenen stuurt een week tot tien dagen voor de aanvang van de oppasperiode de factuur per mail. De eigenaar zorgt ervoor dat de betaling voldaan is voor de aanvang van de oppasperiode.

Het werkgebied van Dierenoppas Rhenen is: Rhenen, Achterberg, Veenendaal, Wageningen, Kesteren, Ochten, Lienden en Elst (ut).