Dierverzorging aan huis

Dierenoppas Rhenen komt bij u thuis om professioneel en liefdevol voor uw dieren te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u op vakantie of een weekendje weg gaat, een werkreis maakt of een ziekenhuisopname krijgt. Als dierenoppas aan huis verzorg ik de meest verschillende dieren zoals katten, konijnen, vogels, geiten en kippen. Voor mij is het belangrijk dat ik genoeg aandacht aan uw dier kan besteden. Tijdens mijn dagelijkse bezoeken geef ik uw dier voer en vers water en maak ik kattenbakken, kooien of hokken schoon. Daarnaast geef ik natuurlijk medicatie indien nodig. Door mijn ruime ervaring in de dierverzorging kan ik alle soorten medicatie geven, inclusief insuline spuiten bij diabetes mellitus (suikerziekte). Ook zal ik de gezondheid van uw dier dagelijks goed in de gaten houden en naar de dierenarts gaan indien dit nodig is. Als laatste geef ik uw dier de nodige en gewenste aandacht en knuffels tijdens ieder bezoek.

Het grote voordeel van een dierenoppas aan huis is dat uw dier thuis kan blijven. Een kat bijvoorbeeld voelt zich het meest prettig in zijn eigen omgeving. Voor de meeste katten zal de reis naar en het verblijf in een kattenpension voor veel stress zorgen. Als kattenoppas aan huis zorg ik ervoor dat uw dier tijdens uw afwezigheid niks te kort komt aan verzorging en aandacht, terwijl hij of zij in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

Tijdens uw afwezigheid geef ik de plantjes in huis water, haal ik de post uit de brievenbus en zet ik de kliko aan de straat. Ander huishoudelijk werk zoals stofzuigen, de tuin sproeien of het gras maaien is ook mogelijk in overleg.

Extra dierzorg

Dierenoppas Rhenen biedt ook een extra service in de dierverzorging aan. Onder deze service valt bijvoorbeeld een hond wassen, nagels knippen of een dier kammen. Ook kan ik u van dienst zijn bij het geven van middelen tegen wormen en vlooien, medicatie of bijvoorbeeld de wondverzorging van uw huisdier.

Kennis maken

Dierenoppas Rhenen komt persoonlijk bij u thuis om kennis met u en uw dier(en) te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden en bijzonderheden besproken en kunt u aangeven wat u van mij verwacht. Ik neem het inschrijfformulier, de algemene voorwaarden en het sleutelcontract mee, deze kunnen indien gewenst meteen getekend worden. Dit bezoek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Werkgebied

Het werkgebied van Dierenoppas Rhenen is:
Rhenen, Achterberg, Elst (ut), Veenendaal, Wageningen, Kesteren en Lienden. 

Woont u buiten dit gebied en wilt u graag van de dierenoppas aan huis gebruik maken, neem dan even contact met mij op.

Contact met Dierenoppas Rhenen

Heeft u meer informatie nodig? Of heeft u vragen voor mij?  U kunt mij bereiken op 06 – 51 66 49 02 of vul het contactformulier in!

Ga naar contact