Gastenboek

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 24 reviews
20 maart 2018

Superbedankt Denise voor de goeie zorg voor onze katten Cooper en Ramses.Zo ga je zonder zorg op vakantie.

Tevreden!

Denise gaat elke week uit met onze honden, waarvan 1 hond met gebruiksaanwijzing. Ik vond het dan ook spannend om die ene hond uit handen te geven. Maar Denise heeft mij gerust kunnen stellen dmv de foto's en de filmpjes. Het gaat hartstikke goed! Na mijn bevalling, tijdens de kraamweken zal Denise dagelijks met hen uit gaan, dus voor nu is er al een prachtige basis! Vooraf kwam Denise voor een intakegesprek en een week later gingen we ook samen de honden uitlaten. Denise komt vast over, ze is niet voor 1 gat te vangen. Wij zullen in de toekomst dan ook vaker gebruik maken van haar diensten! Ik beveel haar dus van harte aan!

Topzorg!

Denise heeft onlangs weer een paar dagen voor mijn twee Brits Kortharen gezorgd. Altijd fijn om te weten dat je met een gerust hart even ertussen uit kunt en je katten super zorg en liefde krijgen. Heel fijn is dat je de updates in de vorm van foto's of filmpjes krijgt! Net dat beetje extra, dat is voor Denise geen probleem!Denise, nogmaals dank! Ook names de dames ????

Super tevreden!

Weer heel erg bedankt voor de supergoede zorgen voor onze poezen Mika en Kira tijdens onze vakantie! De berichtjes tussendoor waren erg fijn! In een pension zijn ze heel stressy, maar bij jou hebben ze daar gelukkig geen last van. Daar zijn we heel blij mee! En ook heel erg bedankt voor het verzorgen van de post en plantjes!Lieve groetjes en een pootje van Mika en Kira!

Als je het beste wilt voor je huisdier ?

Sinds februari 2017 is Denise 3 dagen in de week aan de wandel met mijn bruine lab Pien.. vanaf de 1e ontmoeting voelde het goed en sindsdien is dat gevoel niet meer weggeweest en juist versterkt .. onlangs lag er keurig een brief op tafel met de prijswijziging per september... mijn hondenmoeders hoofd bedacht ineens dat Pien voor dat bedrag ook naar een volledige dagopvang kon omdat ik dacht dat dat veel leuker zou zijn voor Pien... lekker de hele dag buiten met mensen en honden... Denise schrok enorm van mijn idee en vroeg mij om samen te praten tijdens een wandeling met onze lieve viervoeters... Ik ben Denise nog steeds zeer dankbaar dat ze deze moeite heeft genomen!!.. Pien is heel allert en gevoelig voor alles dat er gebeurt en lijkt soms meer op een herder dan een labrador.. ze vermaakt zichzelf prima in gezelschap en alleen.. ze is sociaal en houd ook van haar bak brokken en rust na een boswandeling... Ik had Pien zeker niet gelukkiger gemaakt met 3 hele dagen in een busje van a naar b met continu actie om haar heen... Denise kent mijn Pien zo ontzettend goed dat ze me direct wakker schudde met haar bevindingen ... recht uit het hart en hart op de tong.. ik hou van de grappige eerlijkheid van jou Denise die voortkomt uit jou liefde voor dieren... Denise gaf aan dat ze het vreselijk zou vinden als ik Pien weg zou halen uit een situatie die vertrouwd is en vlekkeloos verloopt maar ze gaf me tegelijkertijd ALLE ruimte om te doen wat ik dacht te moeten doen en als het niet zou bevallen ik altijd met Pien terug mocht komen bij haar.. Dan smelt je hondenmoeders hart en nog dezelfde dag heb ik alle plannen van tafel geveegd en besloten alles te laten zoals het is want waarom iets veranderen dat zo goed is?!Iemand die zo met jou en je hond begaan is kan je toch alleen maar koesteren en in je armen sluiten en je doen inzien dat geld niet opweegt tegen zoveel liefde aandacht en professionaliteit !!!Denise je bent een topper!!!

Aanrader!

Er zijn niet veel mensen waar je je 5 honden en huis aan toevertrouwd; Denise is er 1 van waar dat wel voor geldt. Komt haar afspraken na en is 100% te vertrouwen. Makkelijk in de omgang met zowel mens als dier en uitermate professioneel. Laat de honden uit, geeft eten en medicatie en speelt met ze. Heeft ruime ervaring met getraumatiseerde honden. Met recht 'n aanrader!

Zeer tevreden

We vonden het erg spannend om de zorg voor onze 3 katten voor het eerst aan een vreemde over te laten. Normaal werden ze verzorgd door mijn ouders, maar die waren mee op vakantie! Een aantal maanden geleden was dat ook het geval en toen hebben we de katten in een pension gedaan. Dat was geen succes, ze zijn erg bang geweest en wilden niet eten, dus we besloten ze dat nooit meer aan te doen. En toen was daar Denise! We kregen haar folder in de bus en besloten het erop te wagen.Een zeer prettig kennismakingsgesprek volgde en een maand of 2 daarna kwam ze een paar dagen op ons drietal passen. We werden dagelijks via Whatsapp op de hoogte gehouden over het wel en wee, ook d.m.v. foto's en filmpjes. De eerste dag was het voor 2 van de 3 nog wat wennen maar na een dag waren ze Denise gewend en mocht ze ze aaien. Iets wat best uniek is voor onze bangerdjes.Ook de post en de plantjes werden goed verzorgd, dus het was erg fijn thuiskomen.Bedankt Denise en graag tot een volgende keer!

Betrouwbaar, netjes en kundig.

Fijn Denise, dat je wederom voor onze boefjes hebt gezorgd! Lekker om een goede oppas aan huis te hebben! Onze twee Maine Coons (Twinkle en Sparkle) en onze twee dwerghangoorkonijnen (Mr.Bubbles en Bumblebee) zijn héérlijk relaxed als wij weer thuiskomen van vakantie of een weekend weg. Tot de volgende keer!

Sammie en Loekie

Hallo Denise,Dank voor je goede zorgen voor Sammie en Loekie ook namens hen beide. Sammie knuffelen gaat helaas niet lukken (lukt mij ook niet) aaien zal wel lukken als hij eenmaal aan je gewend is. Loekie is wel knuffelbaar als hij aan je gewend is maar ook dat kan even duren. Maar ik ben in ieder geval heel blij met je goede zorgen.

Top HUS!

Denise zorgt voor mijn 2 Beagles (reutjes) sinds november 2016. Hiervoor maakte ik al 6 jaar gebruik van een andere hondenuitlaatservice (HUS). Wegens een verhuizing moest ik op zoek naar andere HUS, zodoende kwam ik uit bij Denise.Beagles en dan zeker de reutjes zijn niet de meeste makkelijkste honden, ze lopen graag hun neus achterna. Ik ben dus erg kritisch en angstig om te wisselen qua HUS. Zelf ben ik eerst een keer gaan wandelen met Denise en haar honden om haar te leren kennen. Je wilt immers toch weten aan wie je jouw honden toevertrouwt.Ze loop nu ruim 5 maanden met ze en ik vertrouw haar voor 100% met mijn honden. Ze haalt ze op en gaat heerlijk met ze in het bos wandelen. Ik krijg ook regelmatig leuke foto’s van tijdens de wandeling. Zodra ze weer thuis zijn krijgen ze een lekker kluifje en ik krijg altijd een appje met dat de heren weer heerlijk thuis zijn (was mijn verzoek toen we begonnen).De honden reageren altijd erg goed op haar en dat stemt mij weer positief. Ik ben erg blij met Denise en haar HUS!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»