Gastenboek

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 29 reviews
Denise, bedankt!

Vorige week terug gekomen van vakantie. Het is weer prima gegaan met onze katten Gijs en Peluce. Ook fijn dat de planten, post en gordijnen gelijk verzorgd werden. Bedankt, Denise en tot de volgende keer!

Super!

Voor het eerst zijn de poesjes thuis gebleven tijdens onze vakantie. En dan ook gelijk heel lang! Best wel spannend, vooral voor ons. Bijna 4 weken heeft Denise voor ze gezorgd en ze geknuffeld. En zorgen was nodig, want vlak voor we weg gingen kreeg een van de poezen een kapje om vanwege kapot gekrabde oren en moest ze 2 weken pilletjes. De frequentie van bezoek kon gelukkig tijdelijk omhoog naar 2x per dag, ondanks de grote zomerdrukte. We kregen regelmatig berichtjes, foto's en filmpjes om te laten zien hoe het met de meisjes ging.En fijn dat de post dan ook uit de brievenbus gehaald wordt en dat de kamerplanten nog leven.Bedankt Denise, en graag tot de volgende keer!

KONIJN thuis op vakantie, wij naar het buitenland

Denise en Max is inmiddels een goede combinatie.....daar wijk ik niet meer vanaf. Het geeft een erg prettig gevoel als je huisdier ook liefde en aandacht krijgt naast voer en water. Daarom kies ik voor Denise. Ik betaal er graag voor als mijn huisdier goed verzorgd wordt. Bedankt ook deze keer weer.

TOP!!

Onze poezen hebben genoten van de lieve aandacht en goede zorgen van Denise. Fijn om te ervaren dat ze tijdens onze vakantie in goede handen waren. Zij en wij blijven fan van je!

Mijn kat Chill

Goede service. Lekker laagdrempelig. Fijne 1e ervaring en goed te weten zonder zorgen op reis te kunnen. Daarbij fijn om via FB te zien hoe t met je huisdier gaat. Toppie😊

20 maart 2018

Superbedankt Denise voor de goeie zorg voor onze katten Cooper en Ramses.Zo ga je zonder zorg op vakantie.

Tevreden!

Denise gaat elke week uit met onze honden, waarvan 1 hond met gebruiksaanwijzing. Ik vond het dan ook spannend om die ene hond uit handen te geven. Maar Denise heeft mij gerust kunnen stellen dmv de foto's en de filmpjes. Het gaat hartstikke goed! Na mijn bevalling, tijdens de kraamweken zal Denise dagelijks met hen uit gaan, dus voor nu is er al een prachtige basis! Vooraf kwam Denise voor een intakegesprek en een week later gingen we ook samen de honden uitlaten. Denise komt vast over, ze is niet voor 1 gat te vangen. Wij zullen in de toekomst dan ook vaker gebruik maken van haar diensten! Ik beveel haar dus van harte aan!

Topzorg!

Denise heeft onlangs weer een paar dagen voor mijn twee Brits Kortharen gezorgd. Altijd fijn om te weten dat je met een gerust hart even ertussen uit kunt en je katten super zorg en liefde krijgen. Heel fijn is dat je de updates in de vorm van foto's of filmpjes krijgt! Net dat beetje extra, dat is voor Denise geen probleem!Denise, nogmaals dank! Ook names de dames ????

Super tevreden!

Weer heel erg bedankt voor de supergoede zorgen voor onze poezen Mika en Kira tijdens onze vakantie! De berichtjes tussendoor waren erg fijn! In een pension zijn ze heel stressy, maar bij jou hebben ze daar gelukkig geen last van. Daar zijn we heel blij mee! En ook heel erg bedankt voor het verzorgen van de post en plantjes!Lieve groetjes en een pootje van Mika en Kira!

Als je het beste wilt voor je huisdier ?

Sinds februari 2017 is Denise 3 dagen in de week aan de wandel met mijn bruine lab Pien.. vanaf de 1e ontmoeting voelde het goed en sindsdien is dat gevoel niet meer weggeweest en juist versterkt .. onlangs lag er keurig een brief op tafel met de prijswijziging per september... mijn hondenmoeders hoofd bedacht ineens dat Pien voor dat bedrag ook naar een volledige dagopvang kon omdat ik dacht dat dat veel leuker zou zijn voor Pien... lekker de hele dag buiten met mensen en honden... Denise schrok enorm van mijn idee en vroeg mij om samen te praten tijdens een wandeling met onze lieve viervoeters... Ik ben Denise nog steeds zeer dankbaar dat ze deze moeite heeft genomen!!.. Pien is heel allert en gevoelig voor alles dat er gebeurt en lijkt soms meer op een herder dan een labrador.. ze vermaakt zichzelf prima in gezelschap en alleen.. ze is sociaal en houd ook van haar bak brokken en rust na een boswandeling... Ik had Pien zeker niet gelukkiger gemaakt met 3 hele dagen in een busje van a naar b met continu actie om haar heen... Denise kent mijn Pien zo ontzettend goed dat ze me direct wakker schudde met haar bevindingen ... recht uit het hart en hart op de tong.. ik hou van de grappige eerlijkheid van jou Denise die voortkomt uit jou liefde voor dieren... Denise gaf aan dat ze het vreselijk zou vinden als ik Pien weg zou halen uit een situatie die vertrouwd is en vlekkeloos verloopt maar ze gaf me tegelijkertijd ALLE ruimte om te doen wat ik dacht te moeten doen en als het niet zou bevallen ik altijd met Pien terug mocht komen bij haar.. Dan smelt je hondenmoeders hart en nog dezelfde dag heb ik alle plannen van tafel geveegd en besloten alles te laten zoals het is want waarom iets veranderen dat zo goed is?!Iemand die zo met jou en je hond begaan is kan je toch alleen maar koesteren en in je armen sluiten en je doen inzien dat geld niet opweegt tegen zoveel liefde aandacht en professionaliteit !!!Denise je bent een topper!!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»