Gastenboek

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 35 reviews
Prima kattenverzorgster

Na een uitgebreid kennismakingsbezoek, waarbij onze katers Teddy en Balou direct gingen knuffelen met Denise, hebben we besloten hen niet meer naar een kattenpension te brengen.Wij zijn inmiddels 2 keer een paar dagen op vakantie geweest. Denise kwam dagelijks bij ons thuis om de jongens te verzorgen. Af en toe kregen we een Appje zodat we op de hoogte bleven hoe het met hen ging. Dat was erg fijn.De post was gesorteerd, het huis haarvrij bij thuiskomst. Voor de volgende vakantie hebben we al weer gereserveerd bij haar!

Super!

Denise was de redding van onze vakantie; we konden geen plekje meer vinden in het kattenhotel. Ondanks dat Denise al een volle agenda had, wilde ze tijd maken om op onze Tijgertje te passen. Tijgertje is al op leeftijd, daarom vonden we het fijn dat ze niet de stress hoefde te ervaren die ze heeft als ze naar de kattenopvang moet. Daarnaast kreeg Tijgertje voldoende knuffels, verzorging en aandacht. Denise maakt tijd voor een persoonlijk gesprek en om je huisdier te leren kennen, ze houd zich aan de afspraken. Ook leuk om WhatsApp bericht te krijgen met foto's van Tijgertje tijdens onze vakantie. We konden zorgeloos op vakantie, en Tijgertje was heel tevreden! 🙂 De volgende keer graag weer! Bedankt Denise! 🙂

Helemaal tevreden

Onze poes Saartje is tijdens onze vakantie prima verzorgd door Denise. Tot nu toe vroegen wij vaak buren of kennissen in de straat om tijdens de vakantie dagelijks Saartje voer en drinken te geven. Zeker als je langer met vakantie gaat is het veel beter om Denise te vragen of zij de dagelijkse zorg op zich wil nemen. Dat legt veel minder druk ( verplichting ?) op buren of kennissen. Denise ruimt genoeg tijd in om aandacht aan je huisdier te schenken. Geeft een goed gevoel als je ergens ver van huis verblijft. We zullen ook komende jaren gebruik maken van de diensten van Dierenoppas Rhenen.

Ontzettend lief voor onze katten!

Ontzettend lief voor onze katten, duidelijke communicatie en heldere afspraken. Bij thuiskomst direct weer een afspraak gemaakt voor de volgende vakantie. Bedankt Denise! 👍🏻😺

Ik raad Denise zeker aan.

Voor het eerst een oppas geregeld tijdens onze korte vakantie en het is erg goed bevallen. Erg leuk dat ze foto’s stuurt van onze katten en een korte update. Zo blijf je toch op de hoogte hoe het gaat met jouw huisdieren. Ik raad Denise zeker aan. De volgende vakantie is ze weer welkom!

Voor het eerst bleef mijn kat Tinka alleen thuis, en Denise heeft super goed voor hem gezorgd. Eten, knuffels, spelen 2x daags. Enorm rust gevend om te weten dat Denise aanwezig was.

Denise, bedankt!

Vorige week terug gekomen van vakantie. Het is weer prima gegaan met onze katten Gijs en Peluce. Ook fijn dat de planten, post en gordijnen gelijk verzorgd werden. Bedankt, Denise en tot de volgende keer!

Super!

Voor het eerst zijn de poesjes thuis gebleven tijdens onze vakantie. En dan ook gelijk heel lang! Best wel spannend, vooral voor ons. Bijna 4 weken heeft Denise voor ze gezorgd en ze geknuffeld. En zorgen was nodig, want vlak voor we weg gingen kreeg een van de poezen een kapje om vanwege kapot gekrabde oren en moest ze 2 weken pilletjes. De frequentie van bezoek kon gelukkig tijdelijk omhoog naar 2x per dag, ondanks de grote zomerdrukte. We kregen regelmatig berichtjes, foto's en filmpjes om te laten zien hoe het met de meisjes ging.En fijn dat de post dan ook uit de brievenbus gehaald wordt en dat de kamerplanten nog leven.Bedankt Denise, en graag tot de volgende keer!

KONIJN thuis op vakantie, wij naar het buitenland

Denise en Max is inmiddels een goede combinatie.....daar wijk ik niet meer vanaf. Het geeft een erg prettig gevoel als je huisdier ook liefde en aandacht krijgt naast voer en water. Daarom kies ik voor Denise. Ik betaal er graag voor als mijn huisdier goed verzorgd wordt. Bedankt ook deze keer weer.

TOP!!

Onze poezen hebben genoten van de lieve aandacht en goede zorgen van Denise. Fijn om te ervaren dat ze tijdens onze vakantie in goede handen waren. Zij en wij blijven fan van je!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»