Gastenboek

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dierenoppas Rhenen
Average rating:  
 49 reviews
 by Kamilla Hensema
Fijne geruststelling, betrouwbaar, prettig en liefdevol

Het was heel fijn zo'n betrouwbare dierenoppas dichtbij te vinden voor onze kat Lowie. Hij is een echte knuffelkat en snel eenzaam als wij weg zijn. Denise heeft hem verzorgd tijdens onze vakantie en toen we thuis kwamen was Lowie helemaal ontspannen. We hadden al bij ons vertrek een goed en gerust gevoel over de inzet van Denise. Dank je wel, Denise!

 by Yvonne
Kat in goede handen

Elke keer als we terugkomen van vakantie treffen we een vrolijk en gezonde kat aan, dankzij de goede zorgen van Denise. Niet alleen de kat maar ook de planten worden goed verzorgd. Heel blij dat we met een gerust hart op vakantie kunnen gaan.

Wat een uitkomst!

Op het allerlaatste moment toch nog een weekje oppas kunnen boeken voor mijn pluizige poezen vriendinnen. Ik denk dat een weekje pension voor onze senior (poes, 13 jaar, nog nooit van huis geweest) veel stresvoller geweest was. Wat een uitkomst dat Denise tijd had, om de dames in hun eigen omgeving te verzorgen. Lekker in hun eigen mandjes kunnen slapen, zonder de stress van onbekende poezen en een onbekende omgeving. Wij konden met een gerust gevoel op vakantie, wetende dat de dames thuis in zeer goede handen waren. Denise, jij bent goud waard!! Kom je de volgende vakantie weer? Namens de poezen bedankt voor alle goede zorgen! 🤍

 by Janna
Tevreden katten

Goede zorg en aandacht voor onze katten tijdens onze vakantie! Bedankt Denise!

 by Brechtje
Dierenoppas Rhenen goede service

Lieve Denise,
Sinds 2015 liet zij onze eerste hond zeer regelmatig uit. Geen gemakkelijke hond, maar ze draaide haar hand er niet voor om. Tot op de laatste dag voor zijn overlijden heeft ze hem uitgelaten. In 2020 kregen we een pup, vanaf het begin liet ze hem incidenteel uit omdat onze werksituatie veranderde. We kregen tegelijkertijd met de pup in 2020 een kitten. Het bleek een lieve kat maar ze heeft snel stress, krijgt medicatie en speciale zorg. In de zomer van 2022 gingen we voor het eerst op vakantie. Denise heeft voor de kat gezorgd, medicatie toegediend en leuke foto's gestuurd naar ons. Wat een geruststelling. Denise zorgt goed voor huis en dier. Met een gerust hart laat je alles achter. We zijn zeer te spreken over haar diensten. Persoonlijk, warm en liefdevol. Ook zijn er zeer veel voordelen aan haar persoonlijke manier van werken! Wil je een korte wandeling bijvoorbeeld na operatie (van de hond). Is het buiten te warm, ze past de wandeling met gemak aan. Ook heeft mijn man 2 keer met spoed in het ziekenhuis gelegen, op stel en sprong zorgde Denise voor onze hond. We zijn haar dankbaar! Een geweldige service!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»