Gastenboek

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 32 reviews
Ontzettend lief voor onze katten!

Ontzettend lief voor onze katten, duidelijke communicatie en heldere afspraken. Bij thuiskomst direct weer een afspraak gemaakt voor de volgende vakantie. Bedankt Denise! 👍🏻😺

Ik raad Denise zeker aan.

Voor het eerst een oppas geregeld tijdens onze korte vakantie en het is erg goed bevallen. Erg leuk dat ze foto’s stuurt van onze katten en een korte update. Zo blijf je toch op de hoogte hoe het gaat met jouw huisdieren. Ik raad Denise zeker aan. De volgende vakantie is ze weer welkom!

Voor het eerst bleef mijn kat Tinka alleen thuis, en Denise heeft super goed voor hem gezorgd. Eten, knuffels, spelen 2x daags. Enorm rust gevend om te weten dat Denise aanwezig was.

Denise, bedankt!

Vorige week terug gekomen van vakantie. Het is weer prima gegaan met onze katten Gijs en Peluce. Ook fijn dat de planten, post en gordijnen gelijk verzorgd werden. Bedankt, Denise en tot de volgende keer!

Super!

Voor het eerst zijn de poesjes thuis gebleven tijdens onze vakantie. En dan ook gelijk heel lang! Best wel spannend, vooral voor ons. Bijna 4 weken heeft Denise voor ze gezorgd en ze geknuffeld. En zorgen was nodig, want vlak voor we weg gingen kreeg een van de poezen een kapje om vanwege kapot gekrabde oren en moest ze 2 weken pilletjes. De frequentie van bezoek kon gelukkig tijdelijk omhoog naar 2x per dag, ondanks de grote zomerdrukte. We kregen regelmatig berichtjes, foto's en filmpjes om te laten zien hoe het met de meisjes ging.En fijn dat de post dan ook uit de brievenbus gehaald wordt en dat de kamerplanten nog leven.Bedankt Denise, en graag tot de volgende keer!

KONIJN thuis op vakantie, wij naar het buitenland

Denise en Max is inmiddels een goede combinatie.....daar wijk ik niet meer vanaf. Het geeft een erg prettig gevoel als je huisdier ook liefde en aandacht krijgt naast voer en water. Daarom kies ik voor Denise. Ik betaal er graag voor als mijn huisdier goed verzorgd wordt. Bedankt ook deze keer weer.

TOP!!

Onze poezen hebben genoten van de lieve aandacht en goede zorgen van Denise. Fijn om te ervaren dat ze tijdens onze vakantie in goede handen waren. Zij en wij blijven fan van je!

Mijn kat Chill

Goede service. Lekker laagdrempelig. Fijne 1e ervaring en goed te weten zonder zorgen op reis te kunnen. Daarbij fijn om via FB te zien hoe t met je huisdier gaat. Toppie😊

20 maart 2018

Superbedankt Denise voor de goeie zorg voor onze katten Cooper en Ramses.Zo ga je zonder zorg op vakantie.

Tevreden!

Denise gaat elke week uit met onze honden, waarvan 1 hond met gebruiksaanwijzing. Ik vond het dan ook spannend om die ene hond uit handen te geven. Maar Denise heeft mij gerust kunnen stellen dmv de foto's en de filmpjes. Het gaat hartstikke goed! Na mijn bevalling, tijdens de kraamweken zal Denise dagelijks met hen uit gaan, dus voor nu is er al een prachtige basis! Vooraf kwam Denise voor een intakegesprek en een week later gingen we ook samen de honden uitlaten. Denise komt vast over, ze is niet voor 1 gat te vangen. Wij zullen in de toekomst dan ook vaker gebruik maken van haar diensten! Ik beveel haar dus van harte aan!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»