Gastenboek

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 43 reviews
goed idee

Jammer dat je zo ver van mij woont, ik ben gewoon op zoek naar dezelfde service in mijn omgeving, je website ziet er geweldig uit. Ik wou dat ik dezelfde dierenliefhebbers in Tilburg vond!

Kai

Zocht uitlaat voor mijn hond Kai en kwam bij Denise terecht via haar site.Inmiddels laat ze mijn hond al sinds een halfjaar uit.Ben zeer tevreden, ze is heel flexibel ( ik werk in de zorg dus onregelmatig tijden en ze heeft hart voor haar werk.Mijn hond is oud en ze denkt mee hoe we zijn laatste levensjaar(en) zo fijn mogelijke kunnen maken.Kan haar zeker aanbevelen: hoge kwaliteit, je laat je dier met een gerust hart aan haar over.

Heel veel dank, Denise, voor al je hulp en advies. We gaan met plezier wandelen met onze Luke 🐾 en als we dan weer een keer niet in de mogelijkheid zijn ( bijvoorbeeld vanwege een verstuikte enkel) dan roepen we graag weer je hulp in.We kunnen je bij iedereen aanraden en gaan dat ook zeker doen!!

Denise, bedankt...

Vakantie begonnen en voor het eerst een oplossing zoeken voor de poes, een aanhankelijk en lief beestje waar je zo aan gehecht bent dat je haar het liefst mee zou willen nemen. Maar een poes is geen hond en dus kan dat niet zomaar. Een pension is het eerste waar je aan denkt maar eigenlijk wil je dat niet, zo´n vreemde omgeving met allerlei vreemde honden en katten in de buurt geeft veel extra stress en dat wil je toch niet. Thuis verzorgt zou het beste zijn, dus zoeken op internet. Wij wonen in Rhenen en zien toevallig de website van Denise, dat zou mooi zijn. Afspraak gemaakt en bij eerste gesprek merken we al dat Denise echt een dieren-mens is, en ook veel van honden en katten weet (evt. ziekte), wat ons helemaal gerust steld. Kortom zij komt elke dag de poes verzorgen en aandacht geven, even naar buiten, geweldig. Volgende keer dat wij weer even weg gaan kloppen we zeker weer bij Denise aan want voor de poes is die dagelijkse aandacht erg goed, kan ze in haar eigen vertrouwde omgeving blijven en heeft ze geen stress van een pension en het vervoer daar naartoe. Denise, heel erg bedankt voor jouw goede zorg!

5 jaar dierenoppas rhenen

Lieve Denise... Trots kan je zijn op alles dat je hebt opgebouwd op eigen kracht..Wij zijn al jaren zeer content met jou en je diensten en je loyaliteit en inmiddels vriendschap ❤️ je liefde voor dieren is enorm en dat is mede de drijvende kracht van jou persoonlijk succes ? wij zijn nog elke dag blij met jou en we vieren je jubileum zodra alles weer een beetje normaal word rondom corona... Liefs knuffel en kus Sacha en Pien ?

Lekker thuis!

wat waren we opgelucht toen we merkten met hoeveel zorg onze kater werd behandeld. Hij kreeg een stuip, net een paar dagen voordat we onze vakantie op een boot zouden beginnen. We kregen om de paar dagen een bericht met wat foto's waarop te zien had dat hij zich goeds voelde bij Denise. Hij lag bij haar op schoot en speelde als vanouds. Denise voelde perfect aan wat Louiske prettig vond. Op deze manier is het heerlijk voor Louiske om lekker thuis te blijven en goed verzorgd te worden. Wij vertrouwen hem ook een volgende keer met een gerust hart aan Denise toe.

Redder in nood

Denise verzorgt regelmatig onze honden, kippen en geiten. Niets dan lof; gaan met een gerust hart van huis. Denise ontzorgt. Geen oppas maar oppas 2.0. Doet wat je zelf doet. Aandacht aan hetgeen je liefhebt. Moesten een aantal dagen naar het buitenland met z’n 2-en dus een probleem deed zich voor.. Kippen en geiten kun je wat makkelijker uitbesteden aan buren of vrienden maar voor honden ligt dat anders; zeker als het honden zijn met ‘n gebruiksaanwijzing.. Alle 4 een niet al te beste jeugd gehad en inmiddels 10-12 jaar oud. Regelmaat en rust is belangrijk. Zeker geen pension met 50 andere honden; andere omgeving en veel kabaal is geen optie. Stoute schoenen aangetrokken en aan Denise gevraagd of het ‘n optie zou zijn dat zij meerdere malen per dag de honden hier uitlaat en - het belangrijkste- de nacht doorbrengt. En haar antwoord was Ja!!4 dagen weg geweest en geen moment zorgen hoeven maken over de beesten! In 1 woord: Onbetaalbaar! Dank is groot!

Blije Pixie!

Lieve Denise, wij treffen nadat we terug komen van vakantie een heel blije en goed verzorgde pixie aan! ? Ze heeft een mooi glanzende vacht, is relaxed en ziet er heel goed uit! Wat fijn dat je zo goed voor haar gezorgd hebt. We kunnen aan alles merken dat je een warm hart hebt voor dieren, er tijd aan besteedt en dat je ze ook echt leert kennen. Heel erg bedankt voor je tijd en toewijding! Hartelijke groeten, S&S en de kids ?

Prima kattenverzorgster

Na een uitgebreid kennismakingsbezoek, waarbij onze katers Teddy en Balou direct gingen knuffelen met Denise, hebben we besloten hen niet meer naar een kattenpension te brengen.Wij zijn inmiddels 2 keer een paar dagen op vakantie geweest. Denise kwam dagelijks bij ons thuis om de jongens te verzorgen. Af en toe kregen we een Appje zodat we op de hoogte bleven hoe het met hen ging. Dat was erg fijn.De post was gesorteerd, het huis haarvrij bij thuiskomst. Voor de volgende vakantie hebben we al weer gereserveerd bij haar!

Super!

Denise was de redding van onze vakantie; we konden geen plekje meer vinden in het kattenhotel. Ondanks dat Denise al een volle agenda had, wilde ze tijd maken om op onze Tijgertje te passen. Tijgertje is al op leeftijd, daarom vonden we het fijn dat ze niet de stress hoefde te ervaren die ze heeft als ze naar de kattenopvang moet. Daarnaast kreeg Tijgertje voldoende knuffels, verzorging en aandacht. Denise maakt tijd voor een persoonlijk gesprek en om je huisdier te leren kennen, ze houd zich aan de afspraken. Ook leuk om WhatsApp bericht te krijgen met foto's van Tijgertje tijdens onze vakantie. We konden zorgeloos op vakantie, en Tijgertje was heel tevreden! 🙂 De volgende keer graag weer! Bedankt Denise! 🙂

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»