Hondenuitlaatservice

Heeft u geen tijd om uw hond uit te laten door bijvoorbeeld werk of een dagje weg, dan komt Dierenoppas Rhenen dit graag voor u doen. Mijn hondenuitlaatservice bestaat uit individuele wandelingen en wandelingen in een kleine groep van maximaal vijf honden. U kunt zelf de keuze maken tussen een korte of een lange wandeling. De hond(en) kan bij mij in de auto om naar het bos te gaan maar we kunnen ook een wandeling bij u in de buurt maken. Ik laat geen grote groep honden tegelijk uit omdat er dan minder aandacht te besteden is per dier. Ik vind het juist belangrijk en leuk om echt contact met uw hond te maken. Daarnaast vindt niet iedere hond het prettig om in een groep honden uitgelaten te worden. Dierenoppas Rhenen kan met elke hond wandelen, dus ook de puppy’s, senioren en honden met gedragsproblemen kunnen met mij mee.

Wandelkaart

Dierenoppas Rhenen werkt met een wandelkaart voor het wandelen met uw hond. Op deze kaart staat een tegoed van vijf of tien wandeluren en de kaart kan per dertig minuten afgetekend worden. Deze wandelkaart wordt gebruikt bij een minimale wandelafname van 60 minuten per week.

Incidenteel met uw hond wandelen is ook mogelijk zonder wandelkaart of met een incidentele wandelkaart. De incidentele wandelkaart heeft een geldigheid van 6 maanden en kan gebruikt worden bij een wandelafname van minder dan 60 minuten per week.

Kennis maken

Dierenoppas Rhenen komt persoonlijk bij u thuis om kennis met u en uw hond(en) te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden en bijzonderheden besproken en kunt u aangeven wat u van mij verwacht. Ik neem het inschrijfformulier, de algemene voorwaarden en het sleutelcontract mee, deze kunnen indien gewenst meteen getekend worden. Dit bezoek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Werkgebied

Het werkgebied van de hondenuitlaatservice van Dierenoppas Rhenen is:
Rhenen, Achterberg, Elst(ut), Veenendaal, Wageningen, Kesteren, en Lienden.

Dierenoppas Rhenen zet zich niet alleen in voor honden of katten, ook konijnen, vogels, geiten, paarden en kippen verzorg ik met liefde. Naast mijn hondenuitlaatservice kunt u tevens voor extra dierzorg bij mij terecht. Voorbeelden hiervan zijn:

  • nagels knippen;
  • wondverzorging van uw huisdier;
  • geven van middelen tegen wormen en vlooien

Meer informatie over extra dierzorg.

Contact met Dierenoppas Rhenen

Heeft u meer informatie nodig? Of heeft u vragen voor mij?  U kunt mij bereiken op 06 – 51 66 49 02 of vul het contactformulier in!

Ga naar contact