Over mij

Zorg voor Huis en Dier Rhenen gaat vanaf 1 januari 2018 verder als Dierenoppas Rhenen. De eerste twee jaar van mijn bedrijf heb ik veel huishoudelijk werk erbij gedaan naast mijn werk als hondenuitlaatservice en de dierverzorging aan huis. Met trots kan ik nu zeggen dat dit niet meer nodig is en dat ik vanaf nu fulltime bezig ben met wat ik het allerliefste doe, honden uitlaten en vele andere soorten dieren verzorgen. Hierdoor past de bedrijfsnaam waar ik mee begonnen ben niet meer bij wat ik werkelijk doe.

Dus het is tijd voor een nieuwe naam, logo en website!


Mijn naam is Denise Flipse en ik woon samen met mijn vriend, onze twee honden, vier katten en vier kippen in Rhenen. Ik ben opgegroeid in Elst(ut) met vele honden, katten, paarden, konijnen, cavia’s, ratten, hamsters, vogels en vissen. Als kind was ik hier al het grootste deel van de dag mee bezig. Het was dus ook niet meer dan logisch dat ik een opleiding in de dierverzorging ging volgen.

Op het Groenhorst College in Barneveld heb ik dan ook mijn diploma dierverzorging en paraveterinair dierenartsassistente gehaald. Ook heb ik mijn honden- en kattenbesluit certificaat gehaald. Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring in de dierverzorging opgedaan. Ik heb gewerkt in verschillende dierenasiels en pensions, onder andere in de functie van dierverzorgster, assistent beheerster en bedrijfsleidster.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact met Dierenoppas Rhenen

Heeft u meer informatie nodig? Of heeft u vragen voor mij?  U kunt mij bereiken op 06 – 51 66 49 02 of vul het contactformulier in!

Ga naar contact