Over mij

Mijn naam is Denise Flipse en ik woon samen met mijn twee honden, drie katten en vijf kippen in Rhenen. Ik ben opgegroeid in Elst(ut) met vele honden, katten, paarden, konijnen, ratten, hamsters, vogels en vissen. Als kind was ik hier al het grootste deel van de dag mee bezig. Het was dus niet meer dan logisch dat ik een opleiding in de dierverzorging ging volgen.

Op het Groenhorst College in Barneveld heb ik in het jaar 2000 mijn diploma dierverzorging en paraveterinair dierenartsassistente gehaald. Ook heb ik mijn honden- en kattenbesluit certificaat gehaald. Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring in de dierverzorging opgedaan. Ik heb gewerkt in verschillende dierenasiels en pensions, onder andere in de functie van dierverzorgster, assistent beheerster en bedrijfsleidster.

In maart 2015 heb ik de kans gekregen om voor mijzelf te beginnen en een droom waar te maken: een eigen bedrijf in de dierverzorging als dierenoppas en hondenuitlaatservice in Rhenen, Achterberg, Elst en omgeving. En wat is het fijn om dagelijks door de Rhenense bossen te mogen wandelen met mijn lieve hondenvriendjes. En natuurlijk ook om voor al die lieve katten en andere dieren te zorgen terwijl u op vakantie bent!

Welkom op de website van Dierenoppas Rhenen en ik hoop u en uw dieren snel te mogen ontmoeten.

Contact met Dierenoppas Rhenen

Heeft u meer informatie nodig? Of heeft u vragen voor mij?  U kunt mij bereiken op 06 – 51 66 49 02 of vul het contactformulier in!

Ga naar contact